مزایای قانونی برای اعضای هیات علمی جانباز ، ایثارگران و خانواده شهدا عضو هیات علمی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی ، پژوهشی و فناوری :
از جمله مزایای قایل شده برای اعضای هیات علمی جانباز کسر واحد موظف تدریس یا ساعت موظف تحقیق می باشد که مطابق جدول مربوطه و با توجه به میزان درصد جانبازی از واحد موظف تدریس یا موظف تحقیق اعضای کاسته می شود . به عنوان مثال برای درصد جانبازی تا 24 درصد ، از واحد موظف تدریس یک واحد و از موظف تحقیق اعضای پژوهشی 3 ساعت در هفته کاسته می شود .
همچنین ایثارگران می توانند از مزایای پایه های ایثارگری استفاده نمایند این مزایا شامل جانبازان براساس درصد جانبازی ، آزادگان براساس مدت اسارت و رزمندگان بر اساس مدت زمان حضور در جبهه مطابق جدول مربوطه می باشد . به عنوان مثال برای مدت اسارت 1 تا 2 سال یا درصد جانبازی 20 تا 29 درصد یا مدت حضور در جبهه 1 تا 2 سال پایه ایثارگری قابل اعطا 2 پایه خواهد بود .
قابل ذکر است در صورتی که خدمت سربازی و خدمت در جبهه عضو همزمان بوده باشد، عضو می تواند از مجموع ترفیعات مربوط برخوردار گردد. همچنین عضو می تواند از مجموع ترفیعات حداکثر دو ستون از ستونهای جدول مربوطه برخوردار گردد. یعنی اگر عضو مورد نظر علاوه بر جانباز بودن دارای مدت اسارت یا مدت حضور در جبهه قابل قبول مطابق جدول باشد می تواند از مجموع دو امتیاز برخوردار شود.
در مورد عضو هیات علمی (فرزند شهید) در مرتبه علمی استادیار و بالاتر علاوه بر پایه های استحقاقی ، از «7» پایه ایثارگری و در مرتبه علمی پایین تر از استادیار، از حقوق و مزایای یک مرتبه بالاتر برخوردار می گردد.
مزیت قانونی دیگری که قانون برای اعضای هیات علمی ایثارگر ( جانبازان و ایثارگران ) قایل شده است عبارتست از حق التدریس مدرسان ایثارگر (جانبازان و ایثارگران) با مدرک تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد به ترتیب بر اساس یک پنجاهم مجموع حقوق مرتبه و پایه و فوق العاده شغل (مخصوص) عضو هیات علمی در مرتبه مربی آموزشی و استادیار آموزشی با پایه مساوی با سنوات اشتغال در مؤسسه به عنوان مدرس تعیین می گردد. قانون برای حق التدریس مدرسان (فرزندان شهدا) نیزمزایایی قایل شده است .
مراحل قبول پرونده شما توسط وکیل پایه یک دادگستری کانون وکلا مرکز (تهران ) برای پیگیری در دیوان عدالت اداری :
1-مطالعه و بررسی دقیق و همه جانبه پرونده
2- مطابقت با قوانین مربوطه
3- ارائه مشاوره و بهترین راهکار مناسب
4- پیگیری پرونده تا آخر کار
5- حق الوکاله منصفانه
پرونده های :
کمیسیون ماده 100 شهرداری – کارگر و کارفرمایی( اداره کار) – کمیسیون ماده 99 شهرداری- آموزش و پرورش – کمیسیون ماده 77 شهرداری - اعضای هیات علمی دانشگاه – ایثارگران و جانبازان و شاهد – گزینش – اعاده به خدمت -تامین اجتماعی - نظامی و انتظامی ( سپاه ، ارتش ، نیروی انتظامی و ....) – تخلفات اداری ، اختلافات استخدامی - دستور موقت - مقرری بیمه بیکاری – بازنشستگی - مستمری بگیران - تبدیل وضعیت استخدامی و اعاده دادرسی و..............
تلفن تماس با وکیل و مشاورحقوقی پایه یک دادگستری جهت تعیین وقت مشاوره حضوری :
09124404650 ( 9 صبح تا 8 شب )
آدرس دفتر : تهران – فلکه دوم صادقیه – ابتدای آیت اله کاشانی .......
نکته :
با توجه به اینکه ساختمان دیوان عدالت اداری در تهران مستقر می باشد لذا وکیل دادگستری دارای پروانه وکالت در تهران، امکان بیشتری برای پیگیری پرونده را خواهد داشت .
قابل ذکر است پرونده های قابل طرح در دیوان عدالت اداری از سایر استانها وکلیه شهرها و در سراسر کشور از جمله (خراسان شمالی ،جنوبی و رضوی - شیراز – اصفهان– البرز – گیلان – مازندران – آذربایجان شرقی و غربی- قزوین –قم- همدان و .......... )
قابل پذیرش به صورت حضوری یا غیر حضوری جهت مشاوره یا قبول پرونده می باشد .