نمونه دادخواست الزام خوانده به برقراری حقوق بازنشستگی از تاریخ بازنشستگی بر اساس آخرین حقوق دریافتی به تناسب آخرین حکم کارگزینی به موجب ماده واحده قانون نحوه بازنشستگی جانبازان مصوب ۱؍۹؍۱۳۶۷
شاکی : آقای / خانم.........
خوانده :
1- سازمان تامین اجتماعی .........
2-
3-
خواسته : الزام خوانده به برقراری حقوق بازنشستگی از تاریخ بازنشستگی بر اساس آخرین حقوق دریافتی به تناسب آخرین حکم کارگزینی به موجب ماده واحده قانون نحوه بازنشستگی جانبازان مصوب ۱؍۹؍۱۳۶۷
ریاست محترم دیوان عدالت اداری
سلام علیکم ؛
احتراماً به وکالت از آقای / خانم ...... جانباز ۳۵% و از کارکنان موسسه عمومی غیر دولتی سازمان ........ که در تـاریخ ............. بازنشسته شده است به استحضار عالی می رساند خوانده محترم ، حقوق بازنشستگی موکل را بر اساس دو سال آخر خدمت محاسبه و منظور کرده است در حالی که نامبرده جانباز بوده و به موجب ماده واحده قانون نحوه بازنشستگی جانبازان و ... مصوب ۱؍۹؍۱۳۶۷ و اصلاحات بعدی از سوی قانونگذار و بخشنامه شماره ۴۵ خوانده از بابت مستمریها می باید بر اساس آخرین حقوق دریافتی (مشمول بیمه) متناسب با آخرین حکم استخدامی به دلایل زیرلحاظ شود.
1- بـه موجب مـاده واحده قانون نحوه بازنشستگی جانبازان انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی ومعلولین عادی و شاغلین مشاغل سخت و زیان آور مصوب ۱۳۶۷/۹/۱ در تعیین حقوق بازنشستگی جانبازان انقلاب اسلامی ایران و جنگ تحمیلی، معلولین حوادث ناشی از کار، بیماران ناشی از شرایط خاص کار و معلولین عادی کلیه وزارتخانه ها، شرکتها، موسسات دولتی، شهرداری ها، بانک ها، موسسات و شرکت ها و سازمان هایی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر نام است و همچنین بنیاد شهید و امور ایثارگران انقلاب اسلامی ایران آخرین حقوق قبل از بازنشستگی مبنای محاسبه قرار می گیرد و به موجب تبصره ۵ اصلاحی قانون مذکور مصوب ۱۳۸۳/۲/۲۱ جانبازان و آزادگان کارگر مشمول قانون کار و تامین اجتماعی با لحاظ تبصره (۲) ماده (۲) قانون اصلاح مقررات بازنشستگی و وظیفه قانون استخدام کشوری مصوب ۱۳۶۸/۱۲/۱۳ مشمول این قانون قرار گرفته اند.
2- به موجب تبصره ۱ ماده ۱ آیین نامه اجرایی قانون اصلاح قانون نحوه بازنشستگی جانبازان انقلاب اسلامی ایران و جنگ تحمیلی و معلولین عادی و شاغلین مشاغل سخت و زیان آور مصوب ۱۳۸۵/۲/۱۰هیات وزیران، جانبازان، معلولین، شاغلین مشاغل سخت و زیان آور و آزادگان تابع قانون کار و قانون تامین اجتماعی بخش های غیردولتی مشمول قانون فهرست نهادها و موسسات عمومی غیردولتی نیز مشمول مقررات قانونی مذکور قرار گرفته اند و در ماده ۲ آیین نامه مقرر شده ملاک محاسبه آخرین حقوق این افراد (اعم از شاغلین در دستگاه های موضوع ماده ۱ یا تبصره ۱ آن) در صورتی که دارای احکام استخدام رسمی، ثابت یا دارای عناوین مشابه باشند، مبلغ مندرج در آخرین حکم استخدامی است .
علیهذا با عنایت به موارد مطروحه تقاضای الزام خوانده به برقراری حقوق بازنشستگی موکل از تاریخ بازنشستگی بر اساس آخرین حقوق دریافتی به تناسب آخرین حکم کارگزینی به موجب ماده واحده قانون نحوه بازنشستگی جانبازان مصوب ۱؍۹؍۱۳۶۷ مورد استدعاست .
با تشکر و تجدید احترام
وکیل آقای / خانم................
نکته :
قابل توجه اینکه این دادخواست به عنوان نمونه بوده و بدیهی است ارائه دادخواست در هر پرونده باید با توجه به شرایط و ویژگی های آن و به طور خاص تهیه و تنظیم شود . بنابراین این دادخواست را نمی توان در موارد دیگر بدون در نظر گرفتن موارد فوق الذکر به کار برد .
مراحل قبول پرونده شما توسط وکیل پایه یک دادگستری کانون وکلا مرکز (تهران ) برای پیگیری در دیوان عدالت اداری :
1-مطالعه و بررسی دقیق و همه جانبه پرونده
2- مطابقت با قوانین مربوطه
3- ارائه مشاوره و بهترین راهکار مناسب
4- پیگیری پرونده تا آخر کار
5- حق الوکاله منصفانه
پرونده های قابل پذیرش:
ایثارگران و جانبازان و شاهد –هیات تشخیص مطالبات سازمان تامین اجتماعی -کمیسیون ماده 100 شهرداری – کارگر و کارفرمایی( اداره کار) – کمیسیون ماده 99 شهرداری- آموزش و پرورش – کمیسیون ماده 77 شهرداری - اعضای هیات علمی دانشگاه – گزینش – اعاده به خدمت -تامین اجتماعی - نظامی و انتظامی ( سپاه ، ارتش ، نیروی انتظامی و ....) – تخلفات اداری ، اختلافات استخدامی - دستور موقت - مقرری بیمه بیکاری – بازنشستگی - مستمری بگیران - کمیسیون ماده 5 شورای عالی شهرسازی و معماری – احراز وقوع تخلف - تبدیل وضعیت استخدامی - اعتراض ثالث - ورود ثالث و اعاده دادرسی و..............
تلفن تماس با وکیل و مشاورحقوقی پایه یک دادگستری جهت تعیین وقت مشاوره حضوری یا قبول وکالت در پرونده:
09124404650 ( 9 صبح تا 8 شب )
اینستاگرام : vakiljafaripouya
آدرس دفتر : تهران – پونک ......
نکته :
با توجه به اینکه ساختمان دیوان عدالت اداری در تهران مستقر می باشد لذا وکیل دادگستری دارای پروانه وکالت در تهران، امکان بیشتری برای پیگیری پرونده را خواهد داشت .
قابل ذکر است پرونده های قابل طرح در دیوان عدالت اداری از سایر استانها و کلیه شهرها و در سراسر کشور از جمله (خراسان شمالی ،جنوبی و رضوی - شیراز – اصفهان– البرز – گیلان – مازندران – آذربایجان شرقی و غربی- قزوین –قم- همدان و .......... )
قابل پذیرش به صورت حضوری یا غیر حضوری جهت مشاوره یا قبول وکالت در پرونده می باشد .