وکیل و مشاور حقوقی متخصص در دیوان عدالت اداری

وکیل پایه یک دادگستری عضو کانون وکلای دادگستری مرکز (تهران)

وکیل و مشاور حقوقی متخصص در دیوان عدالت اداری

وکیل پایه یک دادگستری عضو کانون وکلای دادگستری مرکز (تهران)

وکالت و مشاوره حقوقی در کلیه دعاوی حقوقی و کیفری - به ویژه دیوان عدالت اداری و جرایم رایانه ای و .....

آدرس دفتر :
تهران - پونک - روبروی دیوان عدالت اداری


مشاوره و قبول وکالت غیر حضوری و یا پذیرش حضوری با تعیین وقت قبلی 

تلفن تماس با وکیل : 09124404650


اینستاگرام : vakiljafaripouya

کلمات کلیدی

وکیل دیوان عدالت اداری تهران

وکیل تهران دیوان عدالت اداری

وکیل شکایت در دیوان عدالت اداری

وکیل خوب دیوان عدالت اداری

وکیل متخصص دیوان عدالت اداری

بهترین وکیل دیوان عدالت اداری

وکیل دیوان عدالت اداری استخدامی

وکیل جانبازان در دیوان عدالت اداری عضو هیات علمی دانشگاه

وکیل پایه یک متخصص دیوان عدالت اداری تبدیل وضعیت عضو هیات علمی دانشگاه

وکیل خوب شرکت اعتراض به رای هیات تشخیص مطالبات دیوان عدالت اداری

بهترین وکیل ایثارگران عضو هیات علمی دانشگاه دیوان عدالت اداری

وکیل مجرب شرکت اعتراض به رای هیات تشخیص مطالبات دیوان عدالت اداری

وکیل جانبازان شکایت اعاده به خدمت در دیوان عدالت اداری

وکیل دیوان عدالت اداری

وکیل جانبازان در دیوان عدالت اداری شکایت کمیسیون ماده 16

وکیل شرکت اعتراض به رای هیات تشخیص مطالبات در دیوان عدالت اداری

شماره تلفن بهترین وکیل ایثارگران در دیوان عدالت اداری

وکیل شکایت در دیوان عدالت اداری تبدیل وضعیت عضو هیات علمی دانشگاه

شماره تلفن وکیل برای تبدیل وضعیت عضو هیات علمی دانشگاه

تلفن وکیل متخصص دیوان عدالت اداری استخدام عضو هیات علمی دانشگاه

آدرس وکیل باتجربه شرکت اعتراض به رای هیات تشخیص مطالبات تامین اجتماعی

وکیل مجرب برای شکایت به رای هیات تشخیص مطالبات تامین اجتماعی

وکیل شرکت شکایت به رای هیات تشخیص مطالبات دیوان عدالت اداری

وکیل خوب تامین اجتماعی شکایت به رای هیات تشخیص مطالبات

شماره تلفن وکیل برای شکایت از رای هیات تشخیص مطالبات

شماره تلفن وکیل برای اعتراض به رای هیات تشخیص مطالبات تامین اجتماعی

شماره تلفن وکیل باتجربه تامین اجتماعی اعنراض به رای هیات تشخیص مطالبات

وکیل دادگستری نیروهای مسلح در دیوان عدالت اداری

وکیل اعتراض به کمیسیون ماده 121 ارتش در دیوان عدالت اداری

شماره تلفن وکیل دیوان عدالت ادرای مستمری بگیر ارتش

بایگانی
آخرین مطالب

۱۱ مطلب در بهمن ۱۳۹۶ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

بازنشستگی پیش از موعد کارگران در مشاغل سخت و زیان آور در دیوان عدالت اداری چگونه رسیدگی می شود ؟

مشاغل سخت و زیان آور به مشاغلی گفته می شود که عوامل فیزیکی ، شیمیایی، مکانیکی و بیولوژیکی در آن محیط باعث آسیب جسمی یا روانی به شخص شده که نتیجه آن بیماری شغلی و عوارض ناشی از آن می باشد . تشخیص این مشاغل بر عهده کمیته استانی تشخیص مشاغل سخت و زیان آور می باشد که در اداره کار و تامین اجتماعی هر استان تشکیل می گردد . درخواست ذینفع ابتدا در کمیته بدوی  تشخیص مشاغل سخت و زیان آور رسیدگی می شود سپس در صورت اعتراض در کمیته تجدید نظر تشخیص مشاغل سخت و زیان آور قابل تجدید نظر می باشد .

 بنابراین هر کسی که مدعی است شغل او سخت و زیان آور است  ، می بایست درخواست خود را به این کمیته تقدیم نماید تا بررسی گردد ، آیا جزء مشاغل سخت و زیان آور محسوب می شود یا خیر ؟ در صورت پذیرش ادعای بیمه شده مزایایی برای او دارد که از جمله سنوات بیمه شده به ازاء هر سال پرداخت حق بیمه یک و نیم برابر محاسبه می گردد . یعنی قانونگذار به دلیل فرسایش جسمی یا روانی بیمه شده این حق را برای وی قایل شده که در صورت اشتغال در مشاغل سخت و زیان آور از مزایایی برخوردار باشد از جمله اینکه بتواند با بیست سال سابقه خدمت متوالی بدون در نظر گرفتن شرط سنی خود را بازنشسته نماید . همچنین در صورت اشتغال به مدت بیست و پنج سال به صورت متناوب بدون در نظر گرفتن شرط سنی خود را بازنشسته نماید .

نکته مهم این است  در صورتی که بیمه شده حتی به مدت چند روز در شغل سخت و زیان آور کار نکرده  یا غیبت غیر موجه داشته باشد سابقه خدمت وی از توالی خارج شده و باید جهت بهره مندی از مزایای این قانون سنوات خدمت خود در شغل سخت و زیان آور را به بیست و پنج سال برساند .

همچنین باید به  این نکته توجه نمود که احراز شرایط سخت و زیان آور با کمیته تشخیص مشاغل سخت و زیان آور می باشد . فلذا دیوان عدالت اداری به جهت تخصصی و فنی  بودن موضوع ، به  ماهیت آن ورود نمی کند و فقط از جهت نقض قوانین و مقررات و به صورت شکلی رسیدگی می کند . قابل ذکر است هر شغل باید به طور خاص مورد رسیدگی  قرار گرفته و از نظر محیطی و شرایط دیگر بررسی شود . مثلا" اگر فرض کنید در مورد یک شغل مانند کارگری که در کارخانه سیمان تهران شغل او سخت و زیان آور تشخیص شده است نمی توان آن را به کارخانه سیمان دیگر در شهر دیگر هم تعمیم داد. یعنی هر کارگاه یا شغل باید به طور خاص بررسی گردد و توسط کمیته تشخیص مشاغل مذکور سخت و زیان آور  بودن آن بررسی و تایید گردد .  ولی این را هم باید دانست که در صورت تایید شغل سخت و زیان آور در یک کارگاه خاص و تحت شرایط یکسان نمی توان بین افراد شاغل در آن  کارگاه تبعیض قایل شد یعنی مزایای شغل سخت و زیان آور  در صورت تایید شامل همه افراد آن کارگاه خواهد شد .   


 

  • ۰
  • ۰

نحوه  و مزایای تقاضای صدور دستور موقت در دیوان عدالت اداری

درصورت صدور رای قطعی از مراجعی همچون کمیسیون ماده 100 شهرداری ، هیأت حل‌اختلاف کارگر و کارفرما ، هیأتهای رسیدگی به تخلفات اداری، نیروهای نظامی و انتظامی از حیث تضییع حقوق استخدامی ، چنانچه شخص ذینفع بخواهد از اجرای رای قطعی به طور موقت جلوگیری کند باید ضمن دادخواست اصلی یا به طور جداگانه پس از طرح شکایت ، تقاضای صدور دستور موقت از دیوان عدالت اداری بعمل آورد. البته مهلت قانونی برای تقاضای دستور موقت حسب مورد در هر پرونده باید رعایت شود . مثلا" اگر پس از طرح شکایت تقاضای صدور دستور موقت شود باید تا قبل از ختم رسیدگی این درخواست به دیوان عدالت اداری ارائه شود .

صدور دستور موقت متضمن وجود شرایطی  است از جمله اینکه شاکی باید استدلال کند در صورت اجرای رای قطعی خسارتی به وی وارد می گردد که جبران این خسارت غیر ممکن یا باعث ضرر و زیان غیر قابل جبرانی می گردد .

قابل ذکر است شعبه رسیدگی کننده در مورد هر تقاضایی اقدام به صدور دستور موقت نمی نماید بلکه در صورت احراز ضرورت و فوریت موضوع ،  دستور موقت مبنی بر توقف اجرای اقدامات ، تصمیمات و آراء مزبور یا انجام وظیفه، صادر می ‌ نماید.

همچنین صدور دستور موقت تاثیری در اصل دعوا ندارد . یعنی به صرف صدور دستور موقت نمی توان گفت حتما" رای دیوان عدالت اداری به نفع شاکی خواهد بود. بلکه این دستور از اجرای رای قطعی تا رسیدگی در دیوان عدالت اداری به طور موقت جلوگیری می کند.

باید دانست شعبه ای که به اصل دعوا رسیدگی می کند مرجع رسیدگی و صدور دستور موقت خواهد بود .  ابلاغ دستور موقت به این شکل است که در صورت صدور یا  لغو دستور موقت این تصمیم به طرفین ابلاغ می گردد . ولی در صورت رد تقاضای صدور دستور موقت مفاد آن فقط به شاکی ابلاغ می شود یعنی رد تقاضای صدور دستور موقت به خوانده ابلاغ نمی شود .

سازمانها، ادارات، هیأتها و مأموران طرف شکایت پس از صدور و ابلاغ دستور موقت، مکلفند طبق آن اقدام نمایند و در صورت استنکاف، شعبه صادرکننده دستور موقت، متخلف را به انفصال از خدمت به مدت شش ماه تا یک سال و جبران خسارت وارده محکوم می ‌ نماید.

لغو اجرای دستور موقت با ارائه دلایلی مبنی برعدم ضرورت ادامه اجرای دستور موقت توسط شعبه رسیدگی‌کننده صورت می گیرد .

همچنین درصورتی که شکایت رد شود یا قرار اسقاط یا ابطال یا رد دادخواست اصلی صادر شود  دستور موقت نیز بی اثر و لغو می ‌گردد .

 





مراحل قبول پرونده شما توسط وکیل پایه یک دادگستری برای پیگیری در دیوان عدالت اداری :

 

1-مطالعه و بررسی دقیق و همه جانبه پرونده

2- مطابقت با قوانین مربوطه

3- ارائه مشاوره و بهترین راهکار مناسب

4- پیگیری پرونده تا آخر کار

5- حق الوکاله منصفانه

 

پرونده های :

کمیسیون مادتین 100  و 99 شهرداری کارگر و کارفرمایی آموزش و پرورش اعضای هیات علمی دانشگاه ایثارگران و جانبازان گزینش نظامی و انتظامی ( سپاه، ارتش ، نیروی انتظامی) تخلفات اداری ، دستور موقت ، مقرری بیمه بیکاری و .......................

 

تلفن تماس با وکیل جهت تعیین وقت مشاوره حضوری :

 

09124404650      ( 9 صبح تا 8  شب )

 

آدرس دفتر : تهران فلکه دوم صادقیه ابتدای آیت اله کاشانی .......


  • ۰
  • ۰

چه شکایاتی در دیوان عدالت اداری رسیدگی می شود ؟

یکی از مراجع قضایی تخصصی و با وظایف خاص که در قوه قضاییه تشکیل شده دیوان عدالت اداری می باشد این مرجع  رسیدگی به طیف وسیعی از دعاوی را عهده دار می باشد  و اصولا" دعاوی و اختلافاتی  که بین مردم و ارگانهای دولتی و سازمانهایی که در قانون دیوان عدالت اداری ذکر شده را مورد رسیدگی قرار می دهد  .

 از جمله دعاوی و اختلافات رایج در دیوان عدالت ادرای می توان به دعاوی کارگری و کار فرمایی و دعاوی تامین اجتماعی شامل بازنشستگی  در مشاغل سخت و زیان آور، مستمری بازماندگان ، سنوات پرداخت بیمه ، اصلاح عنوان شغلی  و غیره را نام برد .  دیوان عدالت اداری به عنوان مرجع تجدید نظر از آرای قطعی آن هم درصورت شکایت ذینفع  در مهلت قانونی مطرح بوده و نحوه رسیدگی دیوان عدالت ادری اصولا" به صورت شکلی است. یعنی اینکه در ماهیت دعوا وارد نمی شود و فقط از نظر نقض قوانین و مقررات رسیدگی می کند زیرا رسیدگی ماهوی در هر مورد نیاز به داشتن اطلاعات و تخصص در آن زمینه می باشد به همین دلیل  دیوان عدات اداری وارد مباحث تخصصی و فنی نمی شود .

 موارد شایع دیگر رسیدگی در دیوان عدالت اداری  اختلافات بین مردم و شهرداری  در مورد تخلفات ساختمانی و عوارض و اضافه بنا ، عدم احداث پارکینگ و غیره می باشد . از جمله می توان به تخلفات ساختمانی مربوط به کمیسیون ماده 100 شهرداری  و همچنین به دعاوی دیگر از جمله کمیسیون ماده 99 شهرداری ، کمیسیون ماده 77 شهرداری ، عدم صدور جواز ساخت یا عدم صدور پایان کار را  نام برد .

یکی از درخواستهای پرکاربرد در دعاوی مربوط به دیوان عدالت اداری درخواست صدور قرار دستور موقت نسبت به احکام صادره از مراجع قضایی می باشد که با توجه به تخصصی بودن هر یک از دعاوی باید به شکل صحیح و در زمان مناسب از مرجع قضایی تقاضا  گردد .  

سایر دعاوی قابل رسیدگی در دیوان عدالت اداری می توان به موارد زیر اشاره نمود :

دعاوی مربوط به گزینش کارمندان

دعاوی مربوط به کارکنان آموزش و پرورش

دعاوی مربوط به جانبازان و ایثارگران

دعاوی مربوط به اعضاء هیات علمی دانشگاه

دعاوی مربوط به استخدام نیروهای نظامی و انتظامی

دعاوی مربوط به تخلفات اداری و انضباطی  

وزارت بهداشت و درمان وآموزش پزشکی

دعاوی مربوط به اداره مالیات

دعاوی مربوط به گمرک  و  ...................






مراحل قبول پرونده شما توسط وکیل پایه یک دادگستری برای پیگیری در دیوان عدالت اداری :

 

1-مطالعه و بررسی دقیق و همه جانبه پرونده

2- مطابقت با قوانین مربوطه

3- ارائه مشاوره و بهترین راهکار مناسب

4- پیگیری پرونده تا آخر کار

5- حق الوکاله منصفانه

 

پرونده های :

کمیسیون مادتین 100  و 99 شهرداری کارگر و کارفرمایی آموزش و پرورش اعضای هیات علمی دانشگاه ایثارگران و جانبازان گزینش نظامی و انتظامی ( سپاه، ارتش ، نیروی انتظامی) تخلفات اداری ، دستور موقت ، مقرری بیمه بیکاری و .......................

 

تلفن تماس با وکیل جهت تعیین وقت مشاوره حضوری :

 

09124404650      ( 9 صبح تا 8  شب )

 

آدرس دفتر : تهران فلکه دوم صادقیه ابتدای آیت اله کاشانی .......

  • ۰
  • ۰

نکات مهم در تخلفات قابل رسیدگی درکمیسیون ماده 100 شهرداری :

در قانون شهرداری ماده 100 شرایطی برای انواع تخلف در نظر گرفته شده که متناسب با آن تخلف  به کمیسیون ماده 100 اختیار اعمال مجازات داده است از جمله اینکه برای اضافه بنای زاید بر مساحت مندرج در پروانه ساختمانی در اراضی مسکونی با  اضافه بنای زاید بر مساحت مندرج در پروانه ساختمانی در اراضی تجارتی و صنعتی و اداری قایل به تفکیک شده است . البته در فرض اینکه اصول سه گانه ( عدم ضرورت قلع اضافه بنا  و رعایت اصول فنی و بهداشتی و استحکام بنا  ) رعایت شده یا نه نیز اختیارات کمیسیون محدود گردیده است که در زیر می خوانیم :

1- در مورد اضافه بنا زائد بر مساحت زیر بنای مندرج در پروانه ساختمانی واقع در حوزه استفاده از اراضی مسکونی کمیسیون می تواند در صورت عدم ضرورت قلع اضافه بنا با توجه به موقعیت ملک از نظر مکانی ( در بر خیابان های اصلی یا خیابانهای فرعی و یا کوچه بن باز یا بن بست) رای باخذ جریمه ای که متناسب با نوع استفاده از فضای ایجاد شده و نوع ساختمان از نظر مصالح مصرفی باشد تعیین و شهرداری مکلف است بر اساس آن نسبت به وصول جریمه اقدام نماید. 

در صورتیکه ذینفع از پرداخت جریمه خودداری نمود شهرداری مکلف است مجددا" پرونده را به همان کمیسیون ارجاع و تقاضای صدور رای تخریب را بنماید کمیسیون در این مورد نسبت به صدور رای تخریب اقدام خواهد نمود. 

2- در مورد اضافه بنا زائد بر مساحت مندرج ساختمانی واقع در حوزه استفاده از اراضی تجارتی و صنعتی و اداری کمیسیون می تواند در صورت عدم ضرورت قلع اضافه بنا با توجه به موقعیت ملک از نظر مکانی ( در بر خیابانهای اصلی یا خیابانهای فرعی و یا کوچه بن باز یا بن بست) رای باخذ جریمه ای که متناسب با نوع استفاده از فضای ایجاد شده و نوع ساختمان از نظر مصالح مصرفی باشد تعیین و شهرداری مکلف است بر اساس آن نسبت به وصول جریمه اقدام نماید

 

در مورد احداث بنا بدون پروانه در صورت رعایت اصول سه گانه یعنی اصول فنی و بهداشتی و عدم ضرورت قلع بنا (عدم استحکام بنا ) در مورد اراضی زراعی و تجاری نیز به شرح زیر قایل به تفکیک شده است :

- در مورد احداث بنای بدون پروانه در حوزه استفاده از اراضی مربوطه در صورتیکه اصول فنی و بهداشتی و شهرسازی رعایت شده باشد کمیسیون می تواند با صدور رای بر اخذ جریمه به ازاء هر متر مربع بنای بدون مجوز یک دهم ارزش معاملاتی ساختمان یا یک پنجم ارزش سرقفلی ساختمان در صورتیکه ساختمان ارزش دریافت سرقفلی داشته باشد هر کدام که مبلغ آن بیشتر است از ذینفع بلا مانع بودن صدور برگ پایان ساختمان را به شهرداری اعلام نماید.

 

در مورد عدم احداث پارکینگ و تجاوز به معابر شهراختیارات کمیسیون ماده 100  فانون شهرداری به شرح زیر می باشد :

1- در مورد عدم احداث پارکینگ و یا غیر قابل استفاده بودن آن و عدم امکان اصلاح آن کمیسیون می تواند با توجه به موقعیت محلی و نوع استفاده از فضای پارکینگ رای به اخذ جریمه ای که حداقل یک برابر و حداکثر دو برابر ارزش معاملاتی ساختمان برای هر متر مربع فضای از بین رفته پارکینگ باشد صادر نماید (مساحت هر پارکینگ با احتساب گردش 20 متر مربع می باشد) شهرداری مکلف به اخذ جریمه تعیین شده و صدور برگ پایان ساختمان می باشد.

2- در مورد تجاوز به معابر شهر مالکین موظف هستند در هنگام نوسازی بر اساس پروانه ساختمان و طرحهای مصوب رعایت برهای اصلاحی را بنمایند. در صورتیکه بر خلاف پروانه و یا بدون پروانه تجاوزی در این مورد انجام گیرد شهرداری مکلف است از ادامه عملیات جلوگیری و پرونده تجاوزی در این مورد انجام گیرد شهرداری مکلف است از ادامه عملیات جلوگیری و پرونده امر را به کمیسیون ارسال نماید.

3- در سایر موارد تخلف مانند عدم استحکام بنا عدم رعایت اصول فنی و بهداشتی و شهرسازی در ساختمان رسیدگی به موضوع در صلاحیت کمیسیونهای ماده صد است . 

  • ۰
  • ۰

شرایط و چگونگی رسیدگی درکمیسیون تجدید نظر ماده 100 شهرداری :

در مورد آراء صادره از کمیسیون بدوی ماده 100 قانون شهرداری هر گاه شهرداری یا مالک یا قائم مقام او از تاریخ ابلاغ رای طرف مدت ده روز نسبت به آن رای اعتراض نمایند، مرجع رسیدگی به این اعتراض کمیسیون تجدید نظر ماده 100 شهرداری خواهد بود که اعضاء آن باید غیر از افرادی باشند که در صدور رای قبلی شرکت داشته اند. رای کمیسیون تجدید نظر قطعی است 

قابل ذکر است آراء قطعی کمیسیون ماده 100 شهرداری ظرف مدت 3 ماه قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری خواهد بود. و رسیدگی در دیوان اصولا" به صورت شکلی یعنی عدم رعایت قانون و مقررات بررسی خواهد شد.

در این موارد با توجه به نوع پرونده می توان تقاضای صدور دستور موقت و توقف عملیات اجرایی را تا تعیین تکلیف نهایی از دیوان عدالت اداری بعمل آورد .

  • ۰
  • ۰

نحوه مجازات مهندس ناظر در کمیسیون ماده 100 شهرداری :

قابل ذکر است مهندسان ناظر ساختمانها مکلفند نسبت به عملیات اجرائی ساختمان هایی که به مسئولیت آنها احداث می گردد از لحاظ انطباق ساختمان با مشخصات مندرج در پروانه و نقشه ها و محاسبات فنی ضمیمه آن مستمرا" نظارت کرده و در پایان کار مطابقت ساختمان با پروانه و نقشه ها و محاسبات فنی را گواهی نمایند.

هر گاه مهندس ناظر برخلاف واقع گواهی نماید و یا تخلف را به موقع به شهرداری اعلام نکند و موضوع منتهی به طرح در کمیسیون مندرج در تبصره یک ماده 100 قانون شهرداری و صدور رای بر تخریب ساختمان گردد شورای انتظامی نظام معماری و ساختمانی ، مهندس ناظر را در صورت ثبوت تقصیر برابر قانون نظام معماری و ساختمانی حسب مورد با توجه به اهمیت موضوع به 6 ماه تا سه سال محرومیت از کار و در صورتی که مجددا" مرتکب تخلف شود که منجر به صدور رای تخریب به وسیله کمیسیون ماده 100 گردد، به حداکثر مجازات مذکور محکوم می کند.

  • ۰
  • ۰

 گرفتن ( اخذ ) دستور موقت در دیوان عدالت اداری  وکمیسیون ماده 100 شهرداری :

کمیسیون ماده 100 شهرداری از دو کمیسیون بدوی و تجدید نظر تشکیل شده است و در مورد ساختمانهایی که در محدوده شهر یا حریم آن قبل از اقدام به هرنوع عملیات عمرانی یا شروع ساختمانی از شهرداری پروانه اخذ نکنند وظایفی دارد که به شرح آن می پردازیم :

کمیسیون بدوی ماده 100 شهرداری :

شهرداری می تواند بوسیله ماموران خود ازعملیات ساختمانی  بدون پروانه یا مخالف مفاد پروانه  اعم از زمین محصور یا غیر محصور جلوگیری نماید .

در صورتی که عملیات ساختمانی بدون پروانه یا خلاف مشخصات مندرج در پروانه از لحاظ اصول سه گانه یعنی اصول شهرسازی یا فنی یا بهداشتی  رعایت نشده باشد و قلع تاسیسات و بناهای بدون پروانه ضرورت داشته باشد.به تقاضای شهرداری به کمیسیون ماده 100 ارجاع می شود کمیسیون پس از وصول پرونده به ذینفع اعلام می نماید که ظرف ده روز توضیحات خود را کتبا" ارسال دارد پس از انقضاء مهلت مذکور کمیسیون مکلف است موضوع را با حضور نماینده شهرداری که بدون حق رای برای ادای توضیح شرکت می کند ظرف مدت یک ماه تصمیم مقتضی بر حسب مورد اتخاذ کند .

در مواردی که شهرداری از ادامه ساختمان بدون پروانه یا مخالف مفاد پروانه جلوگیری می کند مکلف است حداکثر ظرف یک هفته از تاریخ جلوگیری موضوع را در کمیسیون مذکور مطرح نماید در غیر این صورت کمیسیون به تقاضای ذینفع به موضوع رسیدگی خواهد کرد. در صورتی که تصمیم کمیسیون بر قلع تمام یا قسمتی از بنا باشد مهلت مناسبی که نباید از دو ماه تجاوز کند تعیین می نماید. 

نکته قابل توجه اینکه ساختمانهایی که پروانه ساختمان آنها قبل از تاریخ تصویب نقشه جامع شهر صادر شده است از شمول تبصره یک ماده 100 قانون شهرداری معاف می باشد





مراحل قبول پرونده شما توسط وکیل پایه یک دادگستری برای پیگیری در دیوان عدالت اداری :

 

1-مطالعه و بررسی دقیق و همه جانبه پرونده

2- مطابقت با قوانین مربوطه

3- ارائه مشاوره و بهترین راهکار مناسب

4- پیگیری پرونده تا آخر کار

5- حق الوکاله منصفانه

 

پرونده های :

کمیسیون مادتین 100  و 99 شهرداری کارگر و کارفرمایی آموزش و پرورش اعضای هیات علمی دانشگاه ایثارگران و جانبازان گزینش نظامی و انتظامی ( سپاه، ارتش ، نیروی انتظامی) تخلفات اداری ، دستور موقت ، مقرری بیمه بیکاری و .......................

 

تلفن تماس با وکیل جهت تعیین وقت مشاوره حضوری :

 

09124404650      ( 9 صبح تا 8  شب )

 

آدرس دفتر : تهران فلکه دوم صادقیه ابتدای آیت اله کاشانی .......

 

  • ۰
  • ۰

نمونه تصدیق خسارت در دیوان عدالت اداری :

1-    در مورد املاک تملک شده توسط شهرداری مربوط به اشخاص خصوصی حتی برای مصارف عمومی مانند  احداث میدان یا پارکینگ عمومی یا بوستان ، شهرداری موظف به پرداخت معوض یا خسارت می باشد.

2-    در صورتی که دستگاهای اجرایی برای اجرای طرحهای مصوب از مالک  سلب مالکیت نموده یا از استفاده متعارف محروم نمایند حتی اگر برای مصارف عمومی باشد مسئول پرداخت قیمت یا خسارت وارده خواهد بود . مثلا" زمین فردی در اثر عبور کانال برق و یا لوله گاز هرچند زمین زراعی یا مسکونی یا بایر  باشد مالک یا مالکین مستحق دریافت خسارت وارده می باشند.

3-    در مواردی مثل اینکه زمینی به تشخیص مراجع قانونی و به طورقطعی ملی اعلام و به نام دولت سند صادر شده و یا به تصرف دولت درآمده  در این صورت منابع طبیعی مسئولیتی به جبران خسارت ندارد .

4-    در مواردی که شخص خود باعث ورود خسارت شود مانند اینکه وارد محل عبور ممنوع نظامی گردد (  قاعده اقدام ) یا در صورت وقوع حوادث قهری مانند سیل یا زلزله باعث ورود خسارت شده باشد به علت اینکه فعل یا ترک فعل خلاف قانون صورت نگرفته و همچنین به علت فقدان رابطه سببیت بین خسارت وارده و واردکننده خسارت ،چنین خسارتی قابل جبران نیست و نهایتا" با در نظر گرفتن سایر شرایط مشمول قواعد حقوق خصوصی و قانون مسئولیت مدنی بوده و قابل شکایت در دادگاههای عمومی خواهد بود .






مراحل قبول پرونده شما توسط وکیل پایه یک دادگستری برای پیگیری در دیوان عدالت اداری :

 

1-مطالعه و بررسی دقیق و همه جانبه پرونده

2- مطابقت با قوانین مربوطه

3- ارائه مشاوره و بهترین راهکار مناسب

4- پیگیری پرونده تا آخر کار

5- حق الوکاله منصفانه

 

پرونده های :

تصدیق خسارت -کمیسیون مادتین 100  و 99 شهرداری کارگر و کارفرمایی آموزش و پرورش اعضای هیات علمی دانشگاه ایثارگران و جانبازان گزینش نظامی و انتظامی ( سپاه، ارتش ، نیروی انتظامی) تخلفات اداری ، دستور موقت ، مقرری بیمه بیکاری و .......................

 

تلفن تماس با وکیل جهت تعیین وقت مشاوره حضوری :

 

09124404650      ( 9 صبح تا 8  شب )

 

آدرس دفتر : تهران فلکه دوم صادقیه ابتدای آیت اله کاشانی .......

  • ۰
  • ۰

نکات مهم در تصدیق خسارت  در دیوان عدالت اداری :

1-    در صورتی که ادعای ورود خسارت مربوط به ملک می باشد شرط تصدیق خسارت این است که  مالکیت خواهان احراز گردد . یعنی خواهان باید اسناد و مدارکی  دال بر مالکیت  خویش ارائه نماید .

2-    خواهان باید دلایل قانونی برای ورود خسارت ارایه نماید .یعنی خواهان با ارائه دلایل و مستدات ثابت نماید  قانون یا عرف یا شرع  به جبران خسارت وارده حکم کرده است . زیرا ارائه دلیل با مدعی است. ( البینه علی المدعی )

3-    زیان و خسارت باید مسلم بوده و فرضی و احتمالی نباشد . یعنی خسارت واقعا" وارد شده باشد و صرف ادعای ورود خسارت یا اینکه ممکن است در آینده خسارت وارد شود قابل ترتیب اثر نیست.

4-    خسارت باید متوجه شخص یا اشخاص معینی شده باشد . یعنی خسارت وارده قابل انتساب به افراد مشخص و معین باشد و شخص زیان دیده نامشخص نباشد .

5-    خسارت باید غیر عادی باشد . یعنی خسارات کوچک و ناچیز که عرف آن را عادی دانسته و در نتیجه هر فعالیتی امکان بروز دارد ،  جبران پذیر نیست .

6-    قانون یا شرع یا عرف جبران خسارت را تکلیف کرده باشد .

7-    اصل ورود خسارت و رابطه سببیت بین خسارت و زبان دیده و وارد کننده خسارت ثابت و مسلم باشد .





مراحل قبول پرونده شما توسط وکیل پایه یک دادگستری برای پیگیری در دیوان عدالت اداری :

 

1-مطالعه و بررسی دقیق و همه جانبه پرونده

2- مطابقت با قوانین مربوطه

3- ارائه مشاوره و بهترین راهکار مناسب

4- پیگیری پرونده تا آخر کار

5- حق الوکاله منصفانه

 

پرونده های :

تصدیق خسارت -کمیسیون مادتین 100  و 99 شهرداری کارگر و کارفرمایی آموزش و پرورش اعضای هیات علمی دانشگاه ایثارگران و جانبازان گزینش نظامی و انتظامی ( سپاه، ارتش ، نیروی انتظامی) تخلفات اداری ، دستور موقت ، مقرری بیمه بیکاری و .......................

 

تلفن تماس با وکیل جهت تعیین وقت مشاوره حضوری :

 

09124404650      ( 9 صبح تا 8  شب )

 

آدرس دفتر : تهران فلکه دوم صادقیه ابتدای آیت اله کاشانی .......

 

  • ۰
  • ۰

چگونگی تصدیق خسارت در دیوان عدالت اداری :

دعوای تصدیق خسارت از دعاوی قابل طرح در دیوان عدالت اداری می باشد .  این دعوا مربوط به اقدامات یا تصرفات و یا به طورکلی درصورتی مطرح می شود که سازمانها یا ادارات دولتی به هر نحوی باعث ورود خسارت به اشخاص شوند این حق برای آنها وجود خواهد داشت که برای جبران خسارت وارده به دیوان عدالت اداری شکایت کنند.

 برای دریافت خسارت روندی وجود دارد  با این توضیح که چون دیوان عدالت اداری اصولا" وارد ماهیت دعوا نشده و رسیدگی در آن به صورت شکلی می باشد یعنی دیوان عدالت اداری به عدم رعایت مقررات و نقض قوانین رسیدگی می کند.  فذا در رسیدگی ها  در چهارچوب قوانین  فقط به اعلام و تصدیق خسارت می پردازد .

 قابل ذکر است نحوه رسیدگی در مورد میزان و مبلغ خسارت با دادگاه عمومی خواهد بود . به عبارت دیگر دیوان به تعیین مبلغ و میزان خسارت وارده رسیدگی نمی کند . بلکه صرفا" به اظهار نظر و تصدیق اینکه آیا خسارتی وارد شده یا نه می پردازد. دادگاه عمومی نیزعنداللزوم با ارجاع امر به کارشناس متخصص در همان رشته میزان و مبلغ خسارت وارده را تعیین کرده و براساس نظریه کارشناس یا هیات کارشناسان حسب مورد حکم به جبران خسارت  وارده صادر خواهد کرد .