نمونه لایحه تجدیدنظرخواهی عدم صلاحیت کمیسیون ماده 77 درصدور رای طبق جرایم کمیسیون ماده 100 شهرداری
نکته : قابل توجه اینکه این لایحه به عنوان نمونه بوده و بدیهی است ارائه لوایح در هر پرونده باید با توجه به شرایط و ویژگی های آن و به طور خاص تهیه و تنظیم شود . بنابراین این لایحه را نمی توان در موارد دیگر بدون در نظر گرفتن موارد فوق الذکر به کار برد .
ریاست محترم شعبه.............. تجدیدنظر دیوان عدالت اداری
سلام علیکم ؛
احتراما" به وکالت از آقای / خانم ..........................به استحضار می رساند:
در خصوص دادنامه شماره صادره از شعبه ...................... در پرونده شماره ..................... که منجر به محکومیت موکل به تخریب واحد تجاری گردیده و در دادگاه بدوی دیوان تایید شده ، همانطور که مستحضر هستید کمیسیون ماده 77 صلاحیت رسیدگی به جرایم کمیسیون ماده 100 شهرداری را نداشته و فقط در خصوص عوارض نسبت به اختلاف مودی با شهرداری وفق مقررات صلاحیت رسیدگی دارد. بنابراین صدور حکم به تخریب خارج از صلاحیت کمیسیون ماده 77 شهرداری بوده لذا تقاضای نقض حکم صادره مورد استدعا می باشد .
مدارک و مستندات از جمله : 1- ............................ 2- ..................... 3- ...................... به پیوست تقدیم شده است .
مراحل قبول پرونده شما توسط وکیل پایه یک دادگستری برای پیگیری در دیوان عدالت اداری :
1-مطالعه و بررسی دقیق و همه جانبه پرونده
2- مطابقت با قوانین مربوطه
3- ارائه مشاوره و بهترین راهکار مناسب
4- پیگیری پرونده تا آخر کار
5- حق الوکاله منصفانه
پرونده های :
کمیسیون ماده 100 شهرداری – کمیسیون ماده 99 شهرداری -کارگر و کارفرمایی – آموزش و پرورش – اعضای هیات علمی دانشگاه – ایثارگران و جانبازان – گزینش – تامین اجتماعی - نظامی و انتظامی ( سپاه ، ارتش ، نیروی انتظامی) – تخلفات اداری ، تبدیل وضعیت استخدامی - دستور موقت ، مقرری بیمه بیکاری و .......................
تلفن تماس با وکیل جهت تعیین وقت مشاوره حضوری :
09124404650 ( 9 صبح تا 8 شب )
آدرس دفتر : تهران – فلکه دوم صادقیه – ابتدای آیت اله کاشانی .......
نکته :
با توجه به اینکه ساختمان دیوان عدالت اداری در تهران مستقر می باشد لذا وکیل دادگستری دارای پروانه وکالت در تهران، امکان بیشتری برای پیگیری پرونده را خواهد داشت .
قابل ذکر است پرونده های قابل طرح در دیوان عدالت ادرای از سایر استانها وکلیه شهرها و در سراسر کشور از جمله (خراسان شمالی ،جنوبی و رضوی - شیراز – اصفهان– البرز – گیلان – مازندران – آذربایجان شرقی و غربی- قزوین –قم- همدان و .......... )
قابل پذیرش به صورت حضوری یا غیر
حضوری جهت مشاوره یا قبول
پرونده می باشد .