وکیل و مشاور حقوقی متخصص در دیوان عدالت اداری

وکیل پایه یک دادگستری عضو کانون وکلای دادگستری مرکز (تهران)

وکیل و مشاور حقوقی متخصص در دیوان عدالت اداری

وکیل پایه یک دادگستری عضو کانون وکلای دادگستری مرکز (تهران)

وکالت و مشاوره حقوقی در کلیه دعاوی حقوقی و کیفری - به ویژه دیوان عدالت اداری و جرایم رایانه ای و .....

آدرس دفتر :
تهران - پونک - روبروی دیوان عدالت اداری


مشاوره و قبول وکالت غیر حضوری و یا پذیرش حضوری با تعیین وقت قبلی 

تلفن تماس با وکیل : 09124404650


اینستاگرام : vakiljafaripouya

کلمات کلیدی

وکیل دیوان عدالت اداری تهران

وکیل تهران دیوان عدالت اداری

وکیل شکایت در دیوان عدالت اداری

وکیل خوب دیوان عدالت اداری

وکیل متخصص دیوان عدالت اداری

بهترین وکیل دیوان عدالت اداری

وکیل دیوان عدالت اداری استخدامی

وکیل جانبازان در دیوان عدالت اداری عضو هیات علمی دانشگاه

وکیل پایه یک متخصص دیوان عدالت اداری تبدیل وضعیت عضو هیات علمی دانشگاه

وکیل خوب شرکت اعتراض به رای هیات تشخیص مطالبات دیوان عدالت اداری

بهترین وکیل ایثارگران عضو هیات علمی دانشگاه دیوان عدالت اداری

وکیل مجرب شرکت اعتراض به رای هیات تشخیص مطالبات دیوان عدالت اداری

وکیل جانبازان شکایت اعاده به خدمت در دیوان عدالت اداری

وکیل دیوان عدالت اداری

وکیل جانبازان در دیوان عدالت اداری شکایت کمیسیون ماده 16

وکیل شرکت اعتراض به رای هیات تشخیص مطالبات در دیوان عدالت اداری

شماره تلفن بهترین وکیل ایثارگران در دیوان عدالت اداری

وکیل شکایت در دیوان عدالت اداری تبدیل وضعیت عضو هیات علمی دانشگاه

شماره تلفن وکیل برای تبدیل وضعیت عضو هیات علمی دانشگاه

تلفن وکیل متخصص دیوان عدالت اداری استخدام عضو هیات علمی دانشگاه

آدرس وکیل باتجربه شرکت اعتراض به رای هیات تشخیص مطالبات تامین اجتماعی

وکیل مجرب برای شکایت به رای هیات تشخیص مطالبات تامین اجتماعی

وکیل شرکت شکایت به رای هیات تشخیص مطالبات دیوان عدالت اداری

وکیل خوب تامین اجتماعی شکایت به رای هیات تشخیص مطالبات

شماره تلفن وکیل برای شکایت از رای هیات تشخیص مطالبات

شماره تلفن وکیل برای اعتراض به رای هیات تشخیص مطالبات تامین اجتماعی

شماره تلفن وکیل باتجربه تامین اجتماعی اعنراض به رای هیات تشخیص مطالبات

وکیل دادگستری نیروهای مسلح در دیوان عدالت اداری

وکیل اعتراض به کمیسیون ماده 121 ارتش در دیوان عدالت اداری

شماره تلفن وکیل دیوان عدالت ادرای مستمری بگیر ارتش

بایگانی
آخرین مطالب

۱۸ مطلب در مرداد ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

آیا میزان و تعداد برای مهریه تا 110 سکه است یا تعداد بیشتر امکان پذیراست؟  شرایط زندانی شدن مرد چیست ؟

با توجه به ماده 22 قانون حمایت خانواده چنین استنباط می شود که چنانچه مرد تا 110 سکه تمام بهار آزادی را به همسر خود پرداخت کند از نظر قانون اجرای محکومیت مالی زندانی نخواهد شد ولی این موضوع مانع از آن نخواهد شد که اگر زن ملائت و دارایی بیشتری از مرد را معرفی نماید مازاد بر 110 سکه را نتواند وصول کند .    

بنابراین می توان برای مهریه تعداد بیشتر از 110 سکه بهار آزادی تعیین نمود و مانعی ندارد ولی وصول آن منوط به دارا بودن مرد بوده و اگر زن نتواند ملائت زوج را ثابت کند عدم پرداخت مازاد بر 110 سکه  ، مرد را از زندانی شدن نجات خواهد داد . 
ماده 22 قانون حمایت خانواده چنین اشعار می دارد :

ماده۲۲ـ هرگاه مهریه در زمان وقوع عقد تا یکصد و ده سکّه تمام بهارآزادی یا معادل آن باشد، وصول آن مشمول مقررات ماده(۲) قانون اجرای محکومیت‌های مالی است. چنانچه مهریه، بیشتر از این میزان باشد در خصوص مازاد، فقط ملائت زوج ملاک پرداخت است. رعایت مقررات مربوط به محاسبه مهریه به نرخ روز کماکان الزامی است.






مراحل قبول پرونده شما توسط وکیل برای پیگیری در دادگاههای حقوقی بدوی و تجدیدنظر و شورای حل اختلاف :

1-مطالعه و بررسی دقیق و همه جانبه پرونده

2- مطابقت با قوانین مربوطه

3- ارائه مشاوره و بهترین راهکار مناسب

4- پیگیری پرونده تا آخر کار

5- حق الوکاله منصفانه

 

پرونده های : مطالبه چک و سفته الزام به تنطیم سند رسمی دعاوی خانواده ( نفقه ، مهریه ، الزام به تمکین ،  ) صلح هبه وقف فسخ قرارداد  اخذ وجه التزام تنظیم قرار داد دعاوی موجر و مستاجر خلع ید تخلیه ید تملک زمین توسط ارگانهای دولتی -  سرقفلی- و  .......................

 

تلفن تماس با وکیل جهت تعیین وقت مشاوره حضوری :

09124404650      ( 9 صبح تا 8  شب )

آدرس دفتر : تهران فلکه دوم صادقیه ابتدای آیت اله کاشانی .......




  • ۰
  • ۰

نمونه قرارداد اجاره نامه مغازه (ملک تجاری)  :

 

 

بنام خدا

یا ایها الذین آمنوا  اوفوا بالعقود

اجاره نامه

ماده ۱ : طرفین قرارداد اجاره :

۱-۱- موجر: آقای  /خانم                       فرزند :                به شماره شناسنامه :                  صادره از:                کدملی:   متولد:                                                 ساکن :                                                                       تلفن :

۲-۱- مستأجر: آقای/خانم                      ……………………………………....... فرزند : …...…………………… به شماره شناسنامه :…………………………… صادره از: ………………… کدملی: …………………………………… متولد : …………………… تلفن : ……………….....……… ساکن :………………………………………………………………………………………......................................

ماده ۲: موضوع قرارداد و مشخصات مورد اجاره :

عبارتست از تملیک منافع           دانگ یکباب مغازه  واقع در                               دارای پلاک ثبتی شماره        فرعی از                   اصلی             بخش                به مساحت                           متر مربع دارای سند مالکیت صفحه                     دفتر                  بنام                    با حق استفاده برق / آب و گاز بصورت اشتراکی/اختصاصی/ شوفاژ روشن(پکیج) / کولر و تلفن دایر به شماره                          و سایر لوازم و منصوبات و مشاعات مربوطه که جهت استفاده به رویت مستأجر رسیده و مورد قبول قرار گرفته است .

ماده ۳ : مدت اجاره: 

 مدت اجاره                                 سال شمسی   از تاریخ              الی                  می باشد .

ماده ۴ : اجاره بها و نحوه پرداخت :

۱-۴- میزان اجاره بها جمعاً                                   ، از قرار ماهیانه مبلغ                                  که درآخر هر ماه به موجب قبض رسید پرداخت می شود .

۲-۴- مبلــغ                                                       از طرف مستأجر بعنوان قرض الحسنه به موجر پرداخت خواهد شد . معادل مبلغ پرداختی به عنوان قرض الحسنه با انقضاء مدت اجاره و یا فسخ آن همزمان با تخلیه عین مستأجره به مستأجر مسترد خواهد شد .

ماده ۵ : تسلیم مورد اجاره :

موجر مکلف است در تاریخ                                     در صورت پرداخت گامل مبلغ قرض الحسنه مورد اجاره را با تمام توابع و ملحقات آن جهت استیفاء به مستأجر تسلیم کند .

ماده ۶ : شرایط و آثار قرارداد :

۱-۶- مستأجر مکلف است به نحو متعارف و بایستی شخصاً از مورد اجاره (به نحو مباشرت) استفاده نماید .قابل ذکراست مورد اجاره صرفا" جهت شغل                         واگذار شده است .  علاوه بر این مستأجر حق انتقال و واگذاری مورد اجاره را به غیر ندارد .

 2-۶-.در صورتیکه مستأجر از پرداخت اجاره بها بیش از یک ماه تاخیر نماید ، موجر می تواند قرارداد را فسخ و تخلیه مورد اجاره را از مراجع ذیصلاح بخواهد .

3-۶- پرداخت هزینه های مصرفی آب / برق / گاز / تلفن / شارژ / فاضلاب شهری (پسماند ) / مالیات بر درآمد بر عهده مستأجر است و باید در موعد تخلیه یا فسخ قبوض پرداختی را به موجر ارائه نماید .هزینه آب و گاز مشترک /اختصاصی بوده و بین طرفین به نسبت             تقسیم می شود .

4-۶-.پرداخت هزینه تعمیرات و هزینه های کلی از قبیل نصب و راه اندازی به منظور بهره برداری از دستگاه تهویه ، شوفاژ ، کولر ، آسانسور و شبکه آب ، برق و گاز به عهده مالک است و هزینه های جزیی مربوط به استفاده از مورد اجاره به عهده مستأجر است و نوع هزینه ها و میزان آن را عرف تعیین می کند .

5-۶- مستأجر مکلف است در زمان تخلیه ، مورد اجاره را به همان وضعی که تحویل گرفته به موجر تحویل داده و رسید دریافت نماید . در صورت حدوث خسارات نسبت به عین مستأجره ، مستأجر متعهد به جبران خسارت وارده خواهد بود .

6-۶- موجر ملزم است در زمان تخلیه نهایی و با تسویه حساب بدهیهای زمان اجاره ، نسبت به استرداد قرض الحسنه دریافتی از مستأجر ، با اخذ رسید اقدام نماید .

7-۶- تمدید قرارداد اجاره فقط با توافق کتبی طرفین قبل از انقضاء مدت قرارداد ممکن است . در صورت تمدید قرارداد اجاره الحاقی با شرایط و تغییرات مورد توافق بخش لاینفکی از قرارداد اجاره خواهد بود .

8-۶- مستأجر مکلف است به محض اتمام مدت اجاره ، عین مستأجره را بدون هیچگونه عذر و  بهانه ای تخلیه و به موجر تسلیم نماید ، چنانچه مستأجر مورد اجاره را رأس تاریخ انقضاء تخلیه کامل ننماید و یا به هر دلیلی از تسلیم آن به موجر خودداری نماید موظف است روزانه مبلغ                                                          بعنوان اجرت المثل ایام تصرف بعد از اتمام قرارداد به موجر بپردازد. قابل ذکرا ست  تهاتر خسارت ناشی از تاخیر تخلیه  ( اجرت المثل )  و همچنین اجاره بهای معوقه و سایر هزینه های متعلقه با مبلغ قرض الحسنه بلا اشکال و قابل کسر توسط موجر است .

ماده ۷-کلیه خیارات ولو خیار غبن به استثناء خیار تدلیس از طرفین ساقط گردید .

ماده ۸ - مستاجر حق فسخ قرارداد اجاره فوق را تا پایان مدت قرارداد از خود سلب می نماید . در صورت رضایت و موافقت موجر با  فسخ قرارداد مستاجر تا جایگزینی شخص مناسب حق مطالبه وجه قرض الحسنه را ندارد و موظف به پرداخت اجاره بها  تا روز تخلیه می باشد .

ماده 9 مالک بدون دریافت حق سرقفلی ملک را اجاره داده و مستاجر در پایان قرارداد هیچ حقی نسبت به سرقفلی ندارد .

ماده 10- اخذکلیه مجوزهای لازم از جمله جواز کسب بر عهده مستاجر می باشد و مالک در این موارد مسئولیتی ندارد .

ماده 11-  این قرارداد در سایر موارد تابع مقررات قانون مدنی (ماده10 ) و قانون روابط موجر و مستأجر مصوب سال ۱۳۷۶ خواهد بود این قرارداد در تاریخ                        در دو نسخه تهیه و بین طرفین تنظیم ، امضاء و مبادله گردید و هر دو نسخه اعتبار واحد دارد .

مبلغ اجاره بها  به شماره کارت                                         به نام                                       واریز گردد.

توضیحات :

 

 

موجر                                                      مستاجر                                                   شاهد 1                                             شاهد 2

  • ۰
  • ۰

نمونه قرارداد اجاره نامه آپارتمان ( اجاره نامه ) :

 

بنام خدا

یا ایها الذین آمنوا  اوفوا بالعقود

اجاره نامه

ماده ۱ : طرفین قرارداد اجاره :

۱-۱- موجر: آقای/خانم                      فرزند :                   به شماره شناسنامه :                  صادره از:                کدملی:   متولد:                                                 ساکن :                               تلفن :

۲-۱- مستأجر: آقای/خانم                      ……………………………………....... فرزند : …...…………………… به شماره شناسنامه :…………………………… صادره از: ………………… کدملی: …………………………………… متولد : …………………… تلفن : ……………….....……… ساکن :……………………………………………………………………………………….........................................................

ماده ۲: موضوع قرارداد و مشخصات مورد اجاره :

عبارتست از تملیک منافع             دانگ یکباب         واقع در                دارای پلاک ثبتی شماره                     فرعی از                   اصلی             بخش                به مساحت                           متر مربع دارای سند مالکیت صفحه                     دفتر                  بنام                    مشتمل بر                   اتاق خواب با حق استفاده برق / آب و گاز بصورت اشتراکی/ اختصاصی / شوفاژ روشن(پکیج) / کولر و تلفن دایر به شماره                          و سایر لوازم و منصوبات و مشاعات مربوطه که جهت استفاده به رویت مستأجر رسیده و مورد قبول قرار گرفته است .

ماده ۳ : مدت اجاره:

  مدت اجاره                                 سال شمسی  از تاریخ              الی                  می باشد .

ماده ۴ : اجاره بها و نحوه پرداخت :

۱-۴- میزان اجاره بها جمعاً                                   ، از قرار ماهیانه مبلغ                                  که درآخر هر ماه به موجب قبض رسید پرداخت می شود .

۲-۴- مبلــغ                                                       از طرف مستأجر بعنوان قرض الحسنه به موجر پرداخت خواهد شد . معادل مبلغ پرداختی به عنوان قرض الحسنه با انقضاء مدت اجاره و یا فسخ آن همزمان با تخلیه عین مستأجره به مستأجر مسترد خواهد شد .

ماده ۵ : تسلیم مورد اجاره :

موجر مکلف است در تاریخ                                     در صورت پرداخت گامل مبلغ قرض الحسنه مورد اجاره را با تمام توابع و ملحقات آن جهت استیفاء به مستأجر تسلیم کند .

ماده ۶ : شرایط و آثار قرارداد :

۱-۶- مستأجر مکلف است به نحو متعارف و بایستی شخصاً از مورد اجاره (به نحو مباشرت) استفاده نماید .قابل ذکراست مورد اجاره جهت سکونت مستاجر که کلا" خانواده                 نفره هستند واگذار شده است .  علاوه بر این مستأجر حق انتقال و واگذاری مورد اجاره را به غیر ندارد .

 2-۶-.در صورتیکه مستأجر از پرداخت اجاره بها بیش از یک ماه تاخیر نماید ، موجر می تواند قرارداد را فسخ و تخلیه مورد اجاره را از مراجع ذیصلاح بخواهد .

3-۶- پرداخت هزینه های مصرفی آب / برق / گاز / تلفن / شارژ / فاضلاب شهری (پسماند ) بر عهده مستأجر است و باید در موعد تخلیه یا فسخ قبوض پرداختی را به موجر ارائه نماید .هزینه آب و گاز مشترک/اختصاصی بوده و بین طرفین به نسبت                 تقسیم می شود .

4-۶-.پرداخت هزینه تعمیرات و هزینه های کلی از قبیل نصب و راه اندازی به منظور بهره برداری از دستگاه تهویه ، شوفاژ ، کولر ، آسانسور و شبکه آب ، برق و گاز به عهده مالک است و هزینه های جزیی مربوط به استفاده از مورد اجاره به عهده مستأجر است و نوع هزینه ها و میزان آن را عرف تعیین می کند .

5-۶- مستأجر مکلف است در زمان تخلیه ، مورد اجاره را به همان وضعی که تحویل گرفته به موجر تحویل داده و رسید دریافت نماید . در صورت حدوث خسارات نسبت به عین مستأجره ، مستأجر متعهد به جبران خسارت وارده خواهد بود .

6-۶- موجر ملزم است در زمان تخلیه نهایی و با تسویه حساب بدهیهای زمان اجاره ، نسبت به استرداد قرض الحسنه دریافتی از مستأجر ، با اخذ رسید اقدام نماید .

7-۶- تمدید قرارداد اجاره فقط با توافق کتبی طرفین قبل از انقضاء مدت قرارداد ممکن است . در صورت تمدید قرارداد اجاره الحاقی با شرایط و تغییرات مورد توافق بخش لاینفکی از قرارداد اجاره خواهد بود .

8-۶- مستأجر مکلف است به محض اتمام مدت اجاره ، عین مستأجره را بدون هیچگونه عذر و  بهانه ای تخلیه و به موجر تسلیم نماید ، چنانچه مستأجر مورد اجاره را رأس تاریخ انقضاء تخلیه کامل ننماید و یا به هر دلیلی از تسلیم آن به موجر خودداری نماید موظف است روزانه مبلغ                                        بعنوان اجرت المثل ایام تصرف بعد از اتمام قرارداد به موجر بپردازد. قابل ذکرا ست  تهاتر خسارت ناشی از تاخیر تخلیه  ( اجرت المثل )  و همچنین اجاره بهای معوقه و سایر هزینه های متعلقه با مبلغ قرض الحسنه بلا اشکال و قابل کسر توسط موجر است .

ماده ۷-کلیه خیارات ولو خیار غبن به استثناء خیار تدلیس از طرفین ساقط گردید .

ماده ۸ - مستاجر حق فسخ قرارداد اجاره فوق را تا پایان مدت قرارداد از خود سلب می نماید . در صورت رضایت و موافقت موجر با  فسخ قرارداد مستاجر تا جایگزینی شخص مناسب حق مطالبه وجه قرض الحسنه را ندارد و موظف به پرداخت اجاره بها  تا روز تخلیه می باشد .

ماده 9-  این قرارداد در سایر موارد تابع مقررات قانون مدنی (ماده10 ) و قانون روابط موجر و مستأجر مصوب سال ۱۳۷۶ خواهد بود این قرارداد در تاریخ                        در دو نسخه تهیه و بین طرفین تنظیم ، امضاء و مبادله گردید و هر دو نسخه اعتبار واحد دارد .

مبلغ اجاره بها  به شماره کارت                                      به نام                               واریز گردد.

توضیحات :

 

 

موجر                                                      مستاجر                                                   شاهد 1                                             شاهد 2

 






مراحل قبول پرونده شما توسط وکیل پایه یک دادگستری برای پیگیری در دادگاههای حقوقی بدوی و تجدیدنظر و شورای حل اختلاف :

1-مطالعه و بررسی دقیق و همه جانبه پرونده

2- مطابقت با قوانین مربوطه

3- ارائه مشاوره و بهترین راهکار مناسب

4- پیگیری پرونده تا آخر کار

5- حق الوکاله منصفانه

 

پرونده های : مطالبه چک و سفته الزام به تنطیم سند رسمی دعاوی خانواده ( نفقه ، مهریه ، الزام به تمکین ،  ) صلح هبه وقف فسخ قرارداد  اخذ وجه التزام تنظیم قرار داد دعاوی موجر و مستاجر خلع ید تخلیه ید تملک زمین توسط ارگانهای دولتی -  سرقفلی- و  .......................

 

تلفن تماس با وکیل جهت تعیین وقت مشاوره حضوری :

09124404650      ( 9 صبح تا 8  شب )

آدرس دفتر : تهران فلکه دوم صادقیه ابتدای آیت اله کاشانی .......





  • ۰
  • ۰

ارکان مهم و عمومی در تنظیم قراردادهای حقوقی

در هر قراردادی ارکان عمومی در تنظیم یک قرارداد شامل موارد زیر خواهد بود : 

1-    عنوان قرارداد :

یکی از نکات  مهم هر قراردادی انتخاب عنوانی است که بر قرارداد می گذارند مثلا" رابطه حقوقی کدام یک از موارد است  : وقف عام ، وقف خاص، اجاره ، بیع ، صلح و .....  پس عنوان هر قراردادی تعیین کننده و ملاکی برای اراده و قصد طرفین در انعقاد قرارداد و تفسیر آثار آن خواهد بود .بنابراین انتخاب نوع قرارداد رابطه حقوقی طرفین را مشخص می کند فلذا تشخیص عنوان قرار داد از نکات پیچیده و فنی است که باید با دقت تعیین شود .

 

2-    طرفین قرارداد :

در این قسمت مشخصات کامل طرفین نوشته می شود مواردی همچون نام و نام خانوادگی ، مشخصات شناسنامه ایی ( کد ملی ، شماره شناسنامه و ....) آدرس طرفین و شماره تلفن و اینکه امضاکننده اصیل است یا نماینده  باید کاملا" مشخص باشد .

 

3-    موضوع قرارداد :

دراین قسمت  باید موضوع قرارداد به طور واضح و روشن تبیین گردد و مشخصات کامل آن ذکر گردد مثلا" اگر موضوع قرارداد اجاره نامه است  باید ذکر گردد :  موضوع قرارداد عبارتست از تملیک منافع شش دانگ از آپارتمان  به پلاک ثبتی .... فرعی از.......    اصلی .......    به مساحت ...... دارای سند مالکیت  به آدرس ....... دارای آب و برق و گاز و ..... تلفن دایر به شماره ..................  یعنی موضوع قرارداد طوری تعیین و توصیف شود که ابهامی وجود نداشته باشد .

 

4-    مبلغ قرارداد :

در این قسمت مبلغ توافق شده قرارداد به طور کامل و دقیق ذکر می شود مثلا" در مورد قرارداد اجاره مشخص شود که  مستاجرماهیانه چه مبلغی پرداخت کند . یکی از نکات مهم در قراردادها از جمله عقد اجاره که ذکر مدت ، شرط صحت عقد می باشد بنابراین باید مدت قرارداد نیز معین شود . والا منجر به بطلان اجاره خواهد شد . ماده 468 قانون مدنی چنین آمده است :   ماده ۴۶۸ دراجاره اشیاء مدت اجاره باید معین شود والا اجاره باطل است.

 

5-    شروط  ضمن عقد قرارداد

در این قسمت کلیه شروطی که لازم است در قرارداد گنجانده شود و مخالف قانون آمره نباشد بر اساس ماده 10 قانون مدنی لازم الاتباع خواهد بود. ( ماده ۱۰  قراردادهای خصوصی نسبت به کسانی که آن را منعقد نموده اند در صورتی که مخالف صریح قانون نباشد نافذ است.)

از موارد شروط ضمن عقد می توان به  : تعیین وجه التزام ، نحوه پرداخت خسارتها و میزان آن  ،  شرایط تحقق مسئولیت و مسئول پرداخت آن ، شرایط حق فسخ ، اسقاط خیارات ، تعیین ضامن یا ضامنین  و......

 

 

  • ۰
  • ۰

 

نکات مهم تنظیم قراردادها حقوقی

امروزه به دلیل روابط حقوقی مختلفی که بین افراد ایجاد شده ،  ناگزیر به تنظیم  و انعقاد انواع قرارداد بین طرفین گردیده است در این راستا با توجه به نوع قرارداد منعقده ، نکات حقوقی بسیار متنوعی در تنظیم قرارداد باید رعایت شود که عدم رعایت آنها تبعات  سنگینی در آینده برای طرفین ایجاد خواهد کرد. لذا تنظیم هر قرارداد نیاز به داشتن اطلاع کافی از شرایط و ضوابط قانونی وآگاهی از تعهداتی است که برای طرفین ایجاد می کند که باید به درستی در متن قرارداد گنجانده شده و تمام پیش بینی های لازم بعمل آید . به عنوان مثال طرفین ممکن است در قرارداد شروطی را به گمان اینکه قابل اجراست در قرارداد مطرح کنند ولی این شروط به دلیل اینکه آمره بوده و نمی توان برخلاف آن شرط نمود قابل اجرا نباشد. مثال بارز آن شرط عدم پرداخت نفقه توسط مرد در نکاح دائم یا شرط عدم ازدواج کارگر زن در مقابل کارفرما  و ........ را می توان نام برد . از طرفی هم ممکن است شخص به دلیل عدم آگاهی به قوانین و به دلیل آمره بودن قانون به تصور اینکه در قرارداد تعهدی را نپذیرفته ، بی خبراست که از آن تعهد نمی تواند شانه خالی کند  و در هر صورت ملزم به انجام تعهد خواهد بود . در چنین مواردی چنانچه نمی خواهید تعهدی را قبول کنید با شرط غیر آمره بودن  شرط ، می توان آن را در متن قرارداد اسقاط نمود . این است که ماده 10 قانون مدنی چنین اشعار می دارد : ماده ۱۰  قراردادهای خصوصی نسبت به کسانی که آن رامنعقد نموده اند در صورتی که مخالف صریح قانون نباشد نافذ است.






مراحل قبول پرونده شما توسط وکیل برای پیگیری در دادگاههای حقوقی بدوی و تجدیدنظر و شورای حل اختلاف :

1-مطالعه و بررسی دقیق و همه جانبه پرونده

2- مطابقت با قوانین مربوطه

3- ارائه مشاوره و بهترین راهکار مناسب

4- پیگیری پرونده تا آخر کار

5- حق الوکاله منصفانه

 

پرونده های : مطالبه چک و سفته الزام به تنطیم سند رسمی دعاوی خانواده ( نفقه ، مهریه ، الزام به تمکین ،  ) صلح هبه وقف فسخ قرارداد  اخذ وجه التزام تنظیم قرار داد دعاوی موجر و مستاجر خلع ید تخلیه ید تملک زمین توسط ارگانهای دولتی -  سرقفلی- و  .......................

 

تلفن تماس با وکیل جهت تعیین وقت مشاوره حضوری :

09124404650      ( 9 صبح تا 8  شب )

آدرس دفتر : تهران فلکه دوم صادقیه ابتدای آیت اله کاشانی .......




  • ۰
  • ۰

ثبت ازدواج (نکاح) در صورت وجود اعتیاد یا بیماری در چه صورتی بلامانع است ؟
مطابق تبصره ماده 23 قانون حمایت خانواده پس از انجام آزمایش  اعتیاد یا وجود بیماری در هر یک از زوجین در صورت اطلاع و رضایت طرفین ازدواج و ثبت نکاح مانعی ندارد .ولی اگر بیماری مسری و خطرناک باشد نیاز به مراقبت و نظارت خواهند داشت . 

ماده 23  قانون حمایت خانواده چنین  اشعار می دارد :

ماده۲۳ـ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مکلف است ظرف یک  ماه از تاریخ لازم  الاجراءشدن این قانون بیماری‌هایی را که باید طرفین پیش از ازدواج علیه آنها واکسینه شوند و نیز بیماری‌های واگیردار و خطرناک برای زوجین و فرزندان ناشی از ازدواج را معین و اعلام کند. دفاتر رسمی ازدواج باید پیش از ثبت نکاح گواهی صادرشده از سوی پزشکان و مراکز مورد تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دال بر عدم اعتیاد به مواد مخدر و عدم ابتلاء به بیماری‌های موضوع این ماده ویا واکسینه شدن طرفین نسبت به بیماری‌های مذکور را از آنان مطالبه و بایگانی کنند.
تبصره ـ چنانچه گواهی صادرشده بر وجود اعتیاد و یا بیماری دلالت کند، ثبت نکاح در صورت اطلاع طرفین بلامانع است. در مورد بیماری‌های مسری و خطرناک که نام آنها به  وسیله وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعیین و اعلام می  شود، طرفین جهت مراقبت و نظارت به مراکز تعیین  شده معرفی می  شوند. در مواردی که بیماری خطرناک زوجین به تشخیص وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منجر به خسارت به جنین باشد، مراقبت و نظارت باید شامل منع تولید نسل نیز باشد.


  • ۰
  • ۰

موارد ثبت الزامی ازدواج (نکاح) موقت و دایم چگونه است ؟
وفق مادتین 20 تا 21 قانون حمایت خانواده که اشعار می دارد :
ماده۲۰ـ ثبت نکاح دائم، فسخ و انفساخ آن، طلاق، رجوع و اعلام بطلان نکاح یا طلاق الزامی است.
ماده۲۱ـ نظام حقوقی جمهوری اسلامی ایران در جهت محوریت و استواری روابط خانوادگی، نکاح دائم را که مبنای تشکیل خانواده است مورد حمایت قرار می دهد. نکاح موقت نیز تابع موازین شرعی و مقررات قانون مدنی است و ثبت آن در موارد زیر الزامی است:
۱ـ باردارشدن زوجه
۲ـ توافق طرفین
۳ـ شرط ضمن عقد
تبصره ـ ثبت وقایع موضوع این ماده و ماده (۲۰) این قانون در دفاتر اسناد رسمی ازدواج یا ازدواج و طلاق مطابق آیین نامه ای است که ظرف یک سال با پیشنهاد وزیر دادگستری به تصویب رئیس قوه قضائیه می  رسد و تا تصویب آیین  نامه مذکور، نظام  نامه  های موضوع ماده (۱) اصلاحی قانون راجع به ازدواج مصوب ۲۹/۲/۱۳۱۶ کماکان به قوت خود باقی است.

 

  • ۰
  • ۰

نحوه تشکیل مراکز مشاور خانواده و تاثیر نظریه مراکز مشاوره خانوادگی در رای دادگاه  

وفق مواد 16 تا 19 قانون حمایت خانواده که اشعار می دارد :
ماده۱۶ـ به منظور تحکیم مبانی خانواده و جلوگیری از افزایش اختلافات خانوادگی و طلاق و سعی در ایجاد صلح و سازش، قوه قضائیه موظف است ظرف سه سال از تاریخ لازم  الاجراء شدن این قانون مراکز مشاوره خانواده را در کنار دادگاههای خانواده ایجاد کند.
تبصره ـ در مناطقی که مراکز مشاوره خانواده وابسته به سازمان بهزیستی وجود دارد دادگاهها می  توانند از ظرفیت این مراکز نیز استفاده کنند.
ماده۱۷ـ اعضای مراکز مشاوره خانواده از کارشناسان رشته  های مختلف مانند مطالعات خانواده، مشاوره، روان  پزشکی، روان  شناسی، مددکاری اجتماعی، حقوق و فقه و مبانی حقوق اسلامی انتخاب می  شوند و حداقل نصف اعضای هر مرکز باید از بانوان متأهل واجد شرایط باشند. تعداد اعضاء، نحوه انتخاب، گزینش، آموزش و نحوه رسیدگی به تخلفات اعضای مراکز مشاوره خانواده، شیوه انجام وظایف و تعداد این مراکز و نیز تعرفه خدمات مشاوره  ای و نحوه پرداخت آن به موجب آیین  نامه  ای است که ظرف شش ماه پس  از لازمالاجراء شدن این قانون به وسیله وزیر دادگستری تهیه می شود و به تصویب رئیس قوه قضائیه می  رسد.
ماده۱۸ـ در حوزه  های قضائی که مراکز مشاوره خانواده ایجاد شده است، دادگاه خانواده می  تواند در صورت لزوم با مشخص  کردن موضوع اختلاف و تعیین مهلت، نظر این مراکز را در مورد امور و دعاوی خانوادگی خواستار شود.
ماده۱۹ـ مراکز مشاوره خانواده ضمن ارائه خدمات مشاوره  ای به زوجین، خواسته‌های دادگاه را در مهلت مقرر اجراء و در موارد مربوط سعی در ایجاد سازش می  کنند. مراکز مذکور در صورت حصول سازش به تنظیم سازش  نامه مبادرت و در غیر این  صورت نظر کارشناسی خود در مورد علل و دلایل عدم سازش را به  طور مکتوب و مستدل به دادگاه اعلام می  کنند.
تبصره ـ دادگاه با ملاحظه نظریه کارشناسی مراکز مشاوره خانواده به تشخیص خود مبادرت به صدور رأی می‌کند.







مراحل قبول پرونده شما توسط وکیل برای پیگیری در دادگاههای حقوقی بدوی و تجدیدنظر و شورای حل اختلاف :

1-مطالعه و بررسی دقیق و همه جانبه پرونده

2- مطابقت با قوانین مربوطه

3- ارائه مشاوره و بهترین راهکار مناسب

4- پیگیری پرونده تا آخر کار

5- حق الوکاله منصفانه

 

پرونده های : مطالبه چک و سفته الزام به تنطیم سند رسمی دعاوی خانواده ( نفقه ، مهریه ، الزام به تمکین ، طلاق  ) صلح هبه وقف فسخ قرارداد   اخذ وجه التزام تنظیم قرار داد دعاوی موجر و مستاجر خلع ید تخلیه ید  تغییر نام و نام خانوادگی - تملک زمین توسط ارگانهای دولتی -  سرقفلی- و  .......................

 

تلفن تماس با وکیل جهت تعیین وقت مشاوره حضوری :

09124404650      ( 9 صبح تا 8  شب )

آدرس دفتر : تهران فلکه دوم صادقیه ابتدای آیت اله کاشانی .......


  • ۰
  • ۰

اختلافات خانوادگی افراد مقیم خارج از کشور  و ثبت طلاق  آنها در کدام دادگاه رسیدگی می شود ؟

وفق مادتین 14 تا 15 قانون حمایت خانواده که اشعار می دارد :

ماده۱۴ـ هرگاه یکی از زوجین مقیم خارج از کشور باشد، دادگاه محل اقامت طرفی که در ایران اقامت دارد برای رسیدگی صالح است. اگر زوجین مقیم خارج از کشور باشند ولی یکی از آنان در ایران سکونت موقت داشته باشد، دادگاه محل سکونت فرد ساکن در ایران و اگر هر دو در ایران سکونت موقت داشته باشند، دادگاه محل سکونت موقت زوجه برای رسیدگی صالح است. هرگاه هیچ  یک از زوجین در ایران سکونت نداشته باشند، دادگاه شهرستان تهران صلاحیت رسیدگی را دارد، مگر آنکه زوجین برای اقامه دعوی در محل دیگر توافق کنند.
ماده۱۵ـ هرگاه ایرانیان مقیم خارج از کشور امور و دعاوی خانوادگی خود را در محاکم و مراجع صلاحیتدار محل اقامت خویش مطرح کنند، احکام این محاکم یا مراجع در ایران اجراء نمی  شود مگر آنکه دادگاه صلاحیتدار ایرانی این احکام را بررسی و حکم تنفیذی صادر کند.
تبصره ـ ثبت طلاق ایرانیان مقیم خارج از کشور در کنسولگری‌های جمهوری اسلامی ایران به درخواست کتبی زوجین یا زوج با ارائه گواهی اجرای صیغه طلاق توسط اشخاص صلاحیـتدار که با پیشنهـاد وزارت امور خارجه و تصویب رئیس قوه قضائیه به کنسولگری‌ها معرفی می شوند امکان‌پذیر است. ثبت طلاق رجعی منوط به انقضای عده است.
در طلاق بائن نیز زوجه می تواند طلاق خود را با درخواست کتبی و ارائه گواهی اجرای صیغه طلاق توسط اشخاص صلاحیتدار فوق در کنسولگری ثبت نماید.
در مواردی که طلاق به درخواست زوج ثبت می گردد، زوجه می تواند با رعایت این قانون برای مطالبه حقوق قانونی خود به دادگاههای ایران مراجعه نماید.

 

  • ۰
  • ۰

برای اختلافات خانوادگی در دعاوی مالی یا غیر مالی به کدام دادگاه باید دادخواست داد ؟

وفق مواد 11 تا 13 قانون حمایت خانواده که اشعار می دارد :

ماده۱۱ـ در دعاوی مالی موضوع این قانون، محکومٌ  له پس از صدور حکم قطعی و تا پیش از شروع اجرای آن نیز می  تواند از دادگاهی که حکم نخستین را صادر کرده است، تأمین محکوم  ٌبه را درخواست کند.
ماده۱۲ـ در دعاوی و امور خانوادگی مربوط به زوجین، زوجه می تواند در دادگاه محل اقامت خوانده یا محل سکونت خود اقامه دعوی کند مگر در موردی که خواسته، مطالبه مهریه غیرمنقول باشد.
ماده۱۳ـ هرگاه زوجین دعاوی موضوع صلاحیت دادگاه خانواده را علیه یکدیگر در حوزه های قضائی متعدد مطرح کرده باشند، دادگاهی که دادخواست مقدم به آن داده شده است صلاحیت رسیدگی را دارد. چنانچه دو یا چند دادخواست در یک روز تسلیم شده باشد، دادگاهی که صلاحیت رسیدگی به دعوای زوجه را دارد به کلیه دعاوی رسیدگی می  کند.




مراحل قبول پرونده شما توسط وکیل برای پیگیری در دادگاههای حقوقی بدوی و تجدیدنظر و شورای حل اختلاف :

1-مطالعه و بررسی دقیق و همه جانبه پرونده

2- مطابقت با قوانین مربوطه

3- ارائه مشاوره و بهترین راهکار مناسب

4- پیگیری پرونده تا آخر کار

5- حق الوکاله منصفانه

 

پرونده های : مطالبه چک و سفته الزام به تنطیم سند رسمی دعاوی خانواده ( نفقه ، مهریه ، الزام به تمکین ، طلاق  ) صلح هبه وقف فسخ قرارداد   اخذ وجه التزام تنظیم قرار داد دعاوی موجر و مستاجر خلع ید تخلیه ید  تغییر نام و نام خانوادگی - تملک زمین توسط ارگانهای دولتی -  سرقفلی- و  .......................

 

تلفن تماس با وکیل جهت تعیین وقت مشاوره حضوری :

09124404650      ( 9 صبح تا 8  شب )

آدرس دفتر : تهران فلکه دوم صادقیه ابتدای آیت اله کاشانی .......